5 razloga zašto treba da ispravis zube

  • Da li želiš da ispraviš zube bez muke, bola i metalnih žica? Smile Revolution ti nudi diskretno i povoljno rešenje da ispraviš zube.
  • Da li želiš lepši osmeh za posebnu priliku u kratkom vremenskom roku? Ili da imaš mogućnost da nosiš folije tokom noći.
  • Naša ortodontska terapija ti omogućava da imaš terapiju i van ordinacije, što ti olakšava da dobiješ osmeh koji želiš čak i od kuće!

Ovo su 5 razloga zašto bi trebalo da ispraviš tvoje zube uz pomoću Smile Revolution folija.

1. Ravni zubi mogu poboljšati tvoje oralno zdravlje

Ravni zubi mogu umanjiti verovatnoću propadanja zuba i gubitka zuba uz poboljšanje zagrižaja, što utiče na tvoju sposobnost žvakanja i govora. Ispravljeni zubi takođe olakšavaju četkanje i čišćenje koncem. S krivim zubima je teže pravilno očistiti sve površine svakog zuba i rešiti se hrane zaglavljene između zuba. Da li ste znali da ravni zubi takođe omogućavaju desnima da se prirodno uklope oko tvojih zuba? Ovo promoviše optimalno zdravlje desni, sprečavajući parodontalne probleme.

2. Ravni zubi mogu učiniti da se osećaš sigurnije

Ispravljanje zuba je odličan način za jačanje samopouzdanja bez potrebe za velikim promenama u izgledu. Ako voliš svoj osmeh, verovatno ćete se više nasmejati, zbog čega ćete izgledati i osećati se srećnije. Iako ovo možda nije jedini izvor vašeg poverenja, mnogi naši pacijenti su izjavili da su bili mnogo sigurniji nakon ispravljanja zuba nego pre tretmana.

3. Manje je verovatno da će se zubi istrošiti ili slomiti

Da to je istina! Kao što će vam reći svaki stomatolog, iskrivljeni, zbijeni i izbačeni zubi su skloniji na habanje ili lom. Zubi najbolje funkcionišu kada su usklađeni. Da li ste znali da je zubna gleđ tako raspoređena da je većina njene snage usredsređena na pravac iz koga bi trebalo da dođe sila ugriza? Zubi su zaštićeni od bočnih sila tako što stoje ravno zajedno. Kada su zubi iskrivljeni, veća je verovatnoća da će iskusiti sile sa kojima se ne mogu nositi. To može dovesti do trošenja zuba, a često i u ozbiljnijim slučajevima usitnjavanja ili pucanja.

4. Krivi zubi mogu dovesti do bola

Krivi zubi mogu dodatno opteretiti vilicu. Kada tvoj zagrižaj nije pravilno poravnat, zubi i vilica neće moći da „rade“ onako kako su dizajnirani. To znači da s vremenom mišići tvoje vilice mogu biti napregnuti, što u nekim slučajevima može uzrokovati hronične glavobolje. Ispravljanje zuba može pomoći u smanjenju rizika od problema povezanih sa bolom uzrokovanih nepravilno poravnatim zubima.

5. Tehnologija ispravljanja zuba bolja je nego ikad

Tehnološki napredak u ispravljanju zuba znači da možeš preskočiti procedure i operacije koje ti možda neće biti potrebne da biste postigli željeni osmeh. Naš ortodontski tim koristi najnoviju 3D tehnologiju za precizno prikazivanje digitalne slike tvojih zuba, tako da mogu osmisliti prilagođeni tretman koji radi posebno za tebe i samo za tebe. Moći ćeš da vidiš 3D animaciju kako će ti se zubi menjati prekovremeno pre nego što krenete na putovanje. Jesi li spreman za tvoj novi osmeh?

Smile Revolution folije su brz i jednostavan način da dobiješ samouvereni osmeh. Naši tretmani za ispravljanje zuba dizajnirani su od strane ortodonta. Naš tim ortodonata prednjači u dentalnoj tehnologiji pa možeš brzo očekivati najbolje rezultate, uz jako povoljniju cenu. Možda se pitaš da li ispunjavaš uslove za Smile Revolution folije? Saznaj da li si kandidat za Smile Revolution folije i počni već danas!

Kako dobiti sjajan osmeh uz pristupačne folije za ispravljanje zuba

Bez obzira da li ste u toku sa trendovima ili ste potrošač koji pazi na budžet, svi žele da budu…

OPŠIRNIJE

Fantastična plastika VS. Heavy Metal

Proteze postoje oko 100 godina. Iako su prošle kroz mnoge evolucije i poboljšanja, uvek su radile na isti način. Aparati…

OPŠIRNIJE

Aligneri 101

Kako i zašto aligneri deluju: iz perspektive ortodonta Prilično je izvanredno da se naši zubi mogu ispraviti kada uzmete u…

OPŠIRNIJE

Početak terapije

pocetak terapije
pocetak terapije

U softveru se izrađuje model na osnovu koga se dobijaju prve folije. Dobijate prvu foliju koja počinje sa pomeranjem zuba.

Folija 2

Folija 2
Folija 2

Nakon mesec dana ili dve nedelje dolazite na pregled kada dobijate drugu foliju, koja nastavlja sa blagim pomeranjem zuba.

Folija 3

folija 3
folija 3

Dobijate Sledeće dve folije koje ćete nositi u trećem mesecu terapije. Nakon Terapije izrađuje se retainer folija.