Ograničena ponuda: Pretplati se na 3 meseca i ostvari popust do 15%

061 6449 468

5 razloga zašto treba da ispravis zube

2. Ravni zubi mogu učiniti da se osećaš sigurnije

Ispravljanje zuba je odličan način za jačanje samopouzdanja bez potrebe za velikim promenama u izgledu. Ako voliš svoj osmeh, verovatno ćete se više nasmejati, zbog čega ćete izgledati i osećati se srećnije. Iako ovo možda nije jedini izvor vašeg poverenja, mnogi naši pacijenti su izjavili da su bili mnogo sigurniji nakon ispravljanja zuba nego pre tretmana.

osmeh

3. Manje je verovatno da će se zubi istrošiti ili slomiti

Da to je istina! Kao što će vam reći svaki stomatolog, iskrivljeni, zbijeni i izbačeni zubi su skloniji na habanje ili lom. Zubi najbolje funkcionišu kada su usklađeni. Da li ste znali da je zubna gleđ tako raspoređena da je većina njene snage usredsređena na pravac iz koga bi trebalo da dođe sila ugriza? Zubi su zaštićeni od bočnih sila tako što stoje ravno zajedno. Kada su zubi iskrivljeni, veća je verovatnoća da će iskusiti sile sa kojima se ne mogu nositi. To može dovesti do trošenja zuba, a često i u ozbiljnijim slučajevima usitnjavanja ili pucanja.

 

4. Krivi zubi mogu dovesti do bola

Krivi zubi mogu dodatno opteretiti vilicu. Kada tvoj zagrižaj nije pravilno poravnat, zubi i vilica neće moći da „rade“ onako kako su dizajnirani. To znači da s vremenom mišići tvoje vilice mogu biti napregnuti, što u nekim slučajevima može uzrokovati hronične glavobolje. Ispravljanje zuba može pomoći u smanjenju rizika od problema povezanih sa bolom uzrokovanih nepravilno poravnatim zubima.

bol

5. Tehnologija ispravljanja zuba bolja je nego ikad

Tehnološki napredak u ispravljanju zuba znači da možeš preskočiti procedure i operacije koje ti možda neće biti potrebne da biste postigli željeni osmeh. Naš ortodontski tim koristi najnoviju 3D tehnologiju za precizno prikazivanje digitalne slike tvojih zuba, tako da mogu osmisliti prilagođeni tretman koji radi posebno za tebe i samo za tebe. Moći ćeš da vidiš 3D animaciju kako će ti se zubi menjati prekovremeno pre nego što krenete na putovanje. Jesi li spreman za tvoj novi osmeh?

Smile Revolution folije su brz i jednostavan način da dobiješ samouvereni osmeh. Naši tretmani za ispravljanje zuba dizajnirani su od strane ortodonta. Naš tim ortodonata prednjači u dentalnoj tehnologiji pa možeš brzo očekivati najbolje rezultate, uz jako povoljniju cenu. Možda se pitaš da li ispunjavaš uslove za Smile Revolution folije? Saznaj da li si kandidat za Smile Revolution folije i počni već danas!

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *