Ograničena ponuda: Pretplati se na 3 meseca i ostvari popust do 15%

061 6449 468

Fantastična plastika VS. Heavy Metal

Proteze postoje oko 100 godina. Iako su prošle kroz mnoge evolucije i poboljšanja, uvek su radile na isti način. Aparati za zube su veoma efikasni za ispravljanje zuba, ali imaju značajne nedostatke: proteze zahtevaju ograničenja u ishrani jer su sklone odvaljivanju, može biti neprijatno, zaostaje hrana u njima i teško ih je očistiti i zahtevaju mnogo više poseta stomatologu radi prilagođavanja.

proteza

S druge strane, providne folije za ispravljanje zuba su u poređenju sa protezama udobniji za nošenje, laki za čišćenje i omogućavaju pacijentima da jedu sve što žele. Iako su proteze bili zlatni standard ortodoncije, u posljednjih 20 godina tehnologija jasnog poravnanja napravila je ogroman napredak i sada parira moći proteza za mnoge ortodontske probleme.

Smile Revolution folije dizajnirani su od računarskog softvera koji unapred programira čitav niz pokreta ispravljanja zuba, deleći pokrete u faze, svaki poput zamrznutih kadrova filma ili snimanja sa ubrzanjem. Svaki okvir predstavlja vizuelni prikaz trenutka u vremenu, a položaji zuba se menjaju sa svakim okvirom. Svaki okvir takođe predstavlja foliju koji ćete nositi, što će doneti male promene koje se vide u kadru filma. Ovde možete saznati više o tome šta možete očekivati na našem 3D skeniranju.

Folije vrše blagi pritisak na zube i nose se 2-4 nedelje. To je dovoljno vremena da se osigura da će se koreni pomeriti, a kost preoblikovati kako bi se prilagodila novim položajima zuba. Zatim se ponavlja postupak sa sledećom folijom.

U proseku, Smile Revolution folije mogu da promene vaš osmeh u proseku za 3-9 meseci. Naš tim ortodonta prati Vaš tretman kako bi se osigurali najbolji rezultati. Uporedite to sa tradicionalnim aparatima za zube, gde pokreti zuba nisu unapred programirani softverom, već zahtevaju nekoliko periodičnih poseta ordinaciji kako bi se izvršile potrebne promene, što folije čini odličnom alternativom.

Kada dođete do kraja terapije videćete razliku! Ponekad su potrebne dodatne folije da bi se postigao najbolji rezultat, a to zahteva samo novo skeniranje vaših zuba na jednoj od naših Smile Revolution lokacija. Lako i bezbolno.
*Broj folija će varirati u zavisnosti od težine ortodontskog problema koji se leči.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *