Ograničena ponuda: Pretplati se na 3 meseca i ostvari popust do 15%

069 4445 272

Basics

Smile revolution folije su plastične proteze od transparente plastike. Prilagođene su tako da savršeno naležu na Vaše zube i blago ih pomeraju tako da ne smetaju desnima. Na svakih mesec dana dobijate novu foliju koja postepeno nastavlja sa pomeranjem zuba.
Najbrži rezultati se postižu kada nosite folije 20 sati dnevno, folije skidate u posebnim prilikama, kada jedete i perete zube.
Tačan odovor na ovo pitanje možete da dobijete tek nakon konsultacija. Moguće je da dobijete foliju samo za gornju ili samo za donju vilicu u koliko se ne ugrožava pravilnost zagrižaja.
Dužina terapije zavisi od težine svakog slučaja. Sa težim slučajevima ide i veći broj neophodnih folija.Najčešći slučajevi sa kojima se susrećemo se završavaju izmedju 3 i 6 meseci nošenja.


Priprema za terapiju

Pošalji nam fotke zuba, zakaži termin u najbližoj partnerskoj ordinaciji i saznaj da li si kandidat za ovu vrstu terapije.
Pre početka terapije će te stomatolog iz naše partnerske ordinacije uputiti da uradiš snimak. Ne treba da ga radiš bez prethodnog uputa stomataologa.
Na osnovu ortopan snimka stomatolog će odlučiti da li je potrebno da se izvade umnjaci. I ako trenutno ne smetaju, naš savet je da se prethodno izvade ukoliko se nalaze u lošem položaju.

Život tokom terapije

Za razliku od fiksne proteze nemaš ograničenja sa hranom, naravno neophodno je da je prethodno skineš. Uputsvo za korišenje folije (link)
Ukoliko dodje do toga što pre se javi našem timu kako bi izradili novu foliju.
Možeš da osećaš jak pritisak ali ne bi trebalo i bol.
Ukoliko živiš u Srbiji, dolaziš na preglede na mesečnom nivou kada dobijaš i novu foliju. Folija koju dobiješ vremenom prestaje da vrši pritisak. Na kraju je jednostavno skidaš. Tada je vreme za novu!

SVG

Niste pronašli odgovore?

Zadovoljstvo nam je da pružimo odgovore na sva Vaša pitanja.

Kontaktirajte nas