Ograničena ponuda: Pretplati se na 3 meseca i ostvari popust do 15%

061 6449 468

Kako dobiti sjajan osmeh uz pristupačne folije za ispravljanje zuba

Bez obzira da li ste u toku sa trendovima ili ste potrošač koji pazi na budžet, svi žele da budu najbolji i žive najbolje. I sjajan, lepo usklađen osmeh igra ključnu ulogu.

Lak i brz način da ubrzate proces dobijanja novog osmeha je pomoću Smile Revolution folija. Naše prozirne folije nežno pomeraju zube do estetski uravnoteženijeg položaja a vaš tretman će planirati licencirani i iskusni ortodont.

Šta Smile Revolution folije mogu ispraviti?

Krivi, razmaknuti ili zbijeni zubi? Da li ste ranije nosili proteze i zubi su se vremenom pomerili? Ili tražite isplativu alternativu protezama? Smile Revolution sve to ispravlja besprekorno i lako. Sve dok su Vam zubi i desni zdravi, procena naših Smile Revolution ortodonta je u vašoj budućnosti.

Šta treba da uradite pre terapije folijama?

Pre nego što započnete svoj pristupačan put za ispravljanje zuba, ohrabrujemo sve naše pacijente da nas prvo posete u nekoj od naših partnerskih ordinacija radi obavljanja kliničkog pregleda kako bi se isključili ili rešili već postojeći stomatološki problemi (napukli zubi, propadanje desni, karijes, kamenac…) što bi ugrozilo bezbednost i uspeh vašeg tretmana sa poravnavanjem. Vaš je trenutak da obezbedite uspešnu transformaciju osmeha i započnete sa procenom od strane naših Smile Revolution ortodonta.

Šta je sledeći korak?

Sada je vaš red da se opustite i da posetite jednu od naših partnerskih ordinacija. Jedan od našeg člana tima će uzeti nekoliko trenutaka da odgovori na vaša pitanja, udobno skenira zube u ordinaciji i napravi 3D digitalni model. U roku od nedelju dana dobićete simulaciju 3D digitalnog modela vašeg prilagođenog plana osmeha koji je dizajnirao jedan od naših vrhunskih ortodonta. Vi odobravate, a mi dizajniramo, proizvodimo i predajemo folije.
*3D kompjuterske simulacije su tačne, ali stvarni klinički rezultati mogu varirati.

Related Articles

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *