Kako dobiti sjajan osmeh uz pristupačne folije za ispravljanje zuba

Bez obzira da li ste u toku sa trendovima ili ste potrošač koji pazi na budžet, svi žele da budu najbolji i žive najbolje. I sjajan, lepo usklađen osmeh igra ključnu ulogu.

Lak i brz način da ubrzate proces dobijanja novog osmeha je pomoću Smile Revolution folija. Naše prozirne folije nežno pomeraju zube do estetski uravnoteženijeg položaja a vaš tretman će planirati licencirani i iskusni ortodont.

Šta Smile Revolution folije mogu ispraviti?

Krivi, razmaknuti ili zbijeni zubi? Da li ste ranije nosili proteze i zubi su se vremenom pomerili? Ili tražite isplativu alternativu protezama? Smile Revolution sve to ispravlja besprekorno i lako. Sve dok su Vam zubi i desni zdravi, procena naših Smile Revolution ortodonta je u vašoj budućnosti.

Šta treba da uradite pre terapije folijama?

Pre nego što započnete svoj pristupačan put za ispravljanje zuba, ohrabrujemo sve naše pacijente da nas prvo posete u nekoj od naših partnerskih ordinacija radi obavljanja kliničkog pregleda kako bi se isključili ili rešili već postojeći stomatološki problemi (napukli zubi, propadanje desni, karijes, kamenac…) što bi ugrozilo bezbednost i uspeh vašeg tretmana sa poravnavanjem. Vaš je trenutak da obezbedite uspešnu transformaciju osmeha i započnete sa procenom od strane naših Smile Revolution ortodonta.

Šta je sledeći korak?

Sada je vaš red da se opustite i da posetite jednu od naših partnerskih ordinacija. Jedan od našeg člana tima će uzeti nekoliko trenutaka da odgovori na vaša pitanja, udobno skenira zube u ordinaciji i napravi 3D digitalni model. U roku od nedelju dana dobićete simulaciju 3D digitalnog modela vašeg prilagođenog plana osmeha koji je dizajnirao jedan od naših vrhunskih ortodonta. Vi odobravate, a mi dizajniramo, proizvodimo i predajemo folije.
*3D kompjuterske simulacije su tačne, ali stvarni klinički rezultati mogu varirati.

Fantastična plastika VS. Heavy Metal

Proteze postoje oko 100 godina. Iako su prošle kroz mnoge evolucije i poboljšanja, uvek su radile na isti način. Aparati…

OPŠIRNIJE

Aligneri 101

Kako i zašto aligneri deluju: iz perspektive ortodonta Prilično je izvanredno da se naši zubi mogu ispraviti kada uzmete u…

OPŠIRNIJE

5 razloga zašto treba da ispravis zube

Da li želiš da ispraviš zube bez muke, bola i metalnih žica? Smile Revolution ti nudi diskretno i povoljno rešenje…

OPŠIRNIJE

Početak terapije

pocetak terapije
pocetak terapije

U softveru se izrađuje model na osnovu koga se dobijaju prve folije. Dobijate prvu foliju koja počinje sa pomeranjem zuba.

Folija 2

Folija 2
Folija 2

Nakon mesec dana ili dve nedelje dolazite na pregled kada dobijate drugu foliju, koja nastavlja sa blagim pomeranjem zuba.

Folija 3

folija 3
folija 3

Dobijate Sledeće dve folije koje ćete nositi u trećem mesecu terapije. Nakon Terapije izrađuje se retainer folija.